skip to Main Content

SYSTEMLEVERANTÖRER

Läs om våra samarbeten med systemleverantörer

VAD ÄR EN SYSTEMLEVERANTÖR?

Repiper säljer sina produkter genom distributörer inom olika geografiska områden. Dessa distributörer köper in produkter från Repiper och säljer vidare ut till installationskunderna.

VÅRA SYSTEMLEVERANTÖRER
VÅRA PRODUKTER

Vi erbjuder våra systemleverantörer att sälja patenterade produkter inom relining till installationsföretag. Nedan ser du ett urval av de produkter som vi säljer.

Så här fungerar samarbetet

Repiper erbjuder unika lösningar och produkter som underlättar kundernas reliningsinstallationer. Vi erbjuder även utbildning av våra lösningar i form av utbildningspaket, detta för att underlätta entreprenörernas kompetensutveckling.

Repiper ska sälja sina produkter via systemleverantörer. De kan få tidsbegränsad geografisk ensamrätt på en marknad, detta för att öka incitamentet för aktören att sälja mer och satsa på Repipers lösningar i tidig fas.

Företag (ex. bygg- eller installationsföretag, samt facility service-företag) som arbetar inom branschen ex. spolning, slamsugning, renovering av markledningar köper systemlösningar och reliningsprodukter från systemleverantörer.

REPIPERS MÅL & VISION

Repipers vision är att genom lönsam tillväxt utmana och utvecklas som en ledande nischaktör i reliningbranschen. Genom innovativa lösningar och en ökad kunskapsspridning kan Repiper bidra till framtidens hållbara stamrenoveringar. Detta sker genom samarbete med systemleverantörer och entreprenörer för att skapa storskalighet i tekniken.

Idag har vi samarbeten på följande marknader

[freehtml5map id="0"]

Är du systemleverantör inom reliningsbranschen och vill sälja våra produkter? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan!

Vi söker efter nya distributörer för den amerikanska och engelska marknaden. Ansök om att bli en distributör idag:

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-postadress (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer

  Intresserad av följande land/länder

  Ytterligare information

  * Genom att klicka "Skicka" samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i försäljningssyfte. Vi kommer att behandla dina uppgifter enligt vår integritetspolicy. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med något annat företag eller en tredjepart. Om du har frågor gällande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@repiper.com, så berättar vi mer.

  Missa inte chansen att arbeta med Repipers verktyg och andra produkter för relining!

  Företag från hela världen använder våra verktyg vid relining!

  Back To Top